diumenge, 17 de gener del 2016

FUNCIONAMENT DE LA CAPSA "QUI SOM JO"?

L'objectiu d'aquesta capsa no és altre què el de conèixer-mos una mica més tots i totes i treballar l'expressió oral.


Cada alumne ha d'elaborar amb les seves famílies una capsa, de la mida i gust que considerin, per tal de poder-hi pasar tot allò que considereu que pot ajudar als vostres fills a que els coneguem millor.
Pot haver-hi: imatges del nin o nina, de la família, objectes apreciats, paraules identificadores... Els seus esports preferits, els menjar... tot pot estar representat en fotografies, manualitats, en frases...

Pensau que tots som diferents i que per això, totes les capses ho seran també.

Ha de ser una forma fàcil pels nins i nines per tal de què a través de l'expressió oral ens ho pugui explicar tranquil·lament. 

La capsa quedarà fins el divendres a classe i després la podrà tornar a casa. Creim que no és convenient que la família participi en l'exposició per tal de què sigui l'infant el protagonista però, si que estarem encantades de rebrer-vos en qualsevol moment del projecte, festes... en les que cregueu que la vostra aportació pot resultar interessant.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

INFORMACIÓ RENOVACIÓ DE MATRICULA

Bon dia famílies! Com sabeu, per aquest temps us solem passar la documentació necessària per fer la renovació de matrícula dels vostres...