dijous, 25 d’octubre del 2018

CAPSA QUI SOM JO: MARIA

Na Maria ha estat l'encarregada de mostrar-nos i explicar-nos la seva capsa "Qui som jo" i ha vengut acompanyada del seu pare.




Ens ha mostrat un àlbum de fotos on sortia des que va néixer fins ara i també ha duit bastantes joguines de les que li agraden: una Barbie, una llibreta de Supermodelos, un caleidoscopi, un LOL, etc.



Després, amb l'ajuda del seu pare, ens han contat el conte "Princesa perfecta", un conte molt interessant per treballar i aprendre a controlar el nostre comportament.



Per mostrar-nos tota la seva familia, ha duit un arbre genealògic gran amb fotografies i ha estat motl fàcil veure les diferents relacions entre els familiars.


Finalment, na Maria ens ha explicat que li encanta fer manualitats, i per això ha duit material i hem fet unes flors precioses de goma eva.





MOLTES GRÀCIES!!!

2 comentaris:

  1. Llàstima no poder haver anat, però m'ha dit son pare que se n'ha sortit prou bé explicant.
    A na Maria li encaaaaaanta xerrar i explicar coses.

    ResponElimina
  2. Quina meravella poder compartir les experiències de la vida amb els amics, tot comptant amb la gran ajuda dels papis! Bravo i felicitats a tots i totes! <3

    ResponElimina

INFORMACIÓ RENOVACIÓ DE MATRICULA

Bon dia famílies! Com sabeu, per aquest temps us solem passar la documentació necessària per fer la renovació de matrícula dels vostres...