dimecres, 29 d’abril del 2020

TASQUES DIMECRES 29-4-20

BON DIA MEDUSES I TAURONS!
COM ESTAU?
AVUI COMENÇAREM AMB UNA CANÇÓ.
UNA DE LES MILLORS MANERES DE COMENÇAR EL DIA ÉS AMB UNA BONA RIALLA. ESPER QUE AQUESTA CANÇÓ VOS POSI UN BON SOMRIURE A LA CARA 😀😁😂😃😄😆😊:

💡ALGUNES INFORMACIONS💡:
  • 📷L'ENTRADA AMB FOTOS D'AHIR📷. TENIU L'ENLLAÇ AQUÍ;
  • 👀L'ENIGMA DE LA SETMANA🔎. TENIU L'ENLLAÇ AQUÍ;
  • 🍴🍪EL REPTE DE LES MAGDALENES. ESPER LES FOTOS DE LES VOSTRES MAGDALENES; A MÉS, ESPER QUE VOS ANIMEU A ENVIAR-ME ALGUNA PROPOSTA DE "BON DIA" PER A LES MEDUSES I TAURONS;
  • 📖COM FER DE LA MILLOR MANERA LES TASQUES DE L'ESCOLA A CASA📝🏠. RECORDAU, AQUÍ TROBAREU L'ENLLAÇ A UN INTERESSANT ARTICLE QUE HA ELABORAT L'EQUIP DE SUPORT DE L'ESCOLA I QUE DONA ORIENTACIONS A LES FAMÍLIES PER COM TREBALLAR A CASA;
  • 📺"APRENDEMOS EN CASA" (CLAN TV)📺. AVUI TOCA EDUCACIÓ ARTÍSTICA I EDUCACIÓ FÍSICA + RUTINA D'EXERCICI FÍSIC. EN AQUEST ENLLAÇ PODREU TROBAR ELS PROGRAMES ANTERIORS.

📝ANEM A LES TASQUES D'AVUI:

TASCA 0QUIN DIA ÉS AVUI? AMB AJUDA D'UN CALENDARI, RECORDAU ORALMENT EL DIA DE LA SETMANA , EL NÚMERO, EL MES (AVUI PODEU REPASSAR ORALMENT ELS MESOS DE L'ANY; AQUÍ TENIU LA CANÇÓ DE NA DÀMARIS)L'ANY, L'ESTACIÓ I LA DITA DEL MES
ESCRIVIU LA DATA LLARGA A UN PAPER O UNA PISSARRA.

TASCA 1EDUCACIÓ FÍSICA.
AVUI TOCA EDUCACIÓ FÍSICA.
NA MARIA VOS HA PREPARAT DUES ACTIVITATS: REPTE 3, EQUILIBRI I UNA PROPOSTA, BOTAM CORDA.
NA MARIA (mariafont@ceipmiquelduranisaurina.com) I JO ESPERAM LES FOTOS PER VEURE COM HO HEU FET.

TASCA 2LA FAMÍLIA DEL 50 I SUMES EN ARBRE
AVUI FAREM LA SEGONA FITXA DE LA FAMÍLIA DEL 50.
PENSAU A POSAR LA DATA CURTA!

👀 FIXAU-VOS AMB L'EXERCICI 2, S'HA DE SUMAR DE 2 EN 2.

👀 MOLTA ATENCIÓ AMB L'EXERCICI 3 I 5, PERQUÈ SÓN UN POC DIFÍCILS; PER FER EL 3 VOS HEU DE FIXAR EN LA TAULA NUMÈRICA DE L'EXERCICI 1. PER FER EL 5, ENVERS DE BARRETES, UTILITZAU EL MATERIAL DE CARTRÓ QUE VÀREM FER FA UNES SETMANES; AIXÍ I TOT, ÉS BASTANT COMPLICAT; VOS EXPLIC COM COMENÇARIA:
5D, 2U  50+2
4D, 12U  40+12
3D, 22U  30+22

👀 PER FER L'EXERCICI 6, LA MAMÀ, PAPÀ, GERMÀ O GERMANA GRAN QUE VOS ACOMPANYI FENT LES FEINETES, QUE VOS FACI EL DICTAT AMB NÚMEROS DE LA FAMÍLIA DEL 40 I DEL 50.

🔢 SUMES EN ARBRE.
AL VÍDEO D'AHIR VOS VAIG ENSENYAR A FER SUMES EN ARBRE.
VOS PAS AQUESTES SUMES PERQUÈ LES FACEU AL QUADERN (PENSAU QUE LES HEU DE FER EN ARBRE TAL COM VOS VAIG MOSTRAR AL VÍDEO D'AHIR):


33+24               42+15               14+21

👀 AH! I UNA ALTRA COSETA.
PENSAU 3 PARAULES QUE COMENCIN AMB LA LLETRA "F" (NO POT SER LA PARAULA SECRETA NI LES QUE SORTIEN A LA IMATGE D'AHIR), I LES DEIS AL PAPÀ/MAMÀ/PRADINA, I ME LES ENVIAU PER MAIL.


ESPER ELS VOSTRES MAILS I FOTOS O VÍDEOS.
TOT ANIRÀ BÉ 😀🌈
ACABAU DE PASSAR UN BON DIA!!!😉
FINS DEMÀ! 😘😘

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

INFORMACIÓ RENOVACIÓ DE MATRICULA

Bon dia famílies! Com sabeu, per aquest temps us solem passar la documentació necessària per fer la renovació de matrícula dels vostres...