divendres, 21 de maig de 2021

                                    MAIG

LA SETMANA PASSADA VAREM TREBALLAR UN CONTE DE COOPERATIVITAT, ÉS A DIR TREBALL COOPERATIU I ENS VA AGRADAR MOLT. AMB "NEDA QUE NEDA" VAREM ENTENDRE QUE JUNTS PODEM ACONSEGUIR COSES QUE TAL VEGADA NO PODEM TOT SOLS. LA COOPERATIVITAT APRENENTATGE TAN NECESSARI PER VIURE EN EL MÓN QUE ENS ENVOLTA!
                                                         "NEDA QUE NEDA" DILLUNS VAREM COMENÇAR FENT UNA FEINETA DE TALLERS EL TEMPS DE CATALÀ AMB EL SUPORT DE NA MALEN I EN JOSEP I ENS VA AGRADAR MOLT. VAREM TREBALLAR AMB TRES GRUPS MÉS PETITS I VAREM FER UN CONTE, UNA FEINETA AMB LA LLETRA DE LA SETMANA I UN DICTAT.

VOLEM REPETIR!!

AQUESTA SETMANA COM LES DUES DARRERES ENS HAN DUIT LLET I POMES I ENS AGRADA MOLT.

A EDUCACIÓ FÍSICA  TAMBÉ ENS HO PASSAM GENIALSABEM BOTAR MOLTES VEGADES COM ELS CANGURS...🦘🦘
I JUGAM A JOCS DE SEMPRE


NA MARTINA NICOLAU VA DUR AQUEST CONTE RELACIONAT AMB EL PROJECTE DEL NOSTRE COS I L'HEM APROFITAT PER LLEGIR INFORMACIONS SOBRE EL COS, MOLT INTERESSANT!
GRÀCIES MARTINA!

A PART HEM SEGUIT TREBLLANT EL PROJECTE DEL NOSTRE COS REPASSANT LA PIRÀMIDE D'ALIMENTACIÓ. ÉS MOLT IMPORTANT MENJAR SA I PRACTICAR ESPORT.

TAMBÉ HEM TREBALLAT LA IMPORTÀNCIA DE RENTAR-MOS LES DENTS AMB  UNA CANÇÓ DE NA DAMARIS "RENTEM LES DENTS" ESCOLTAU-LA PITJANT EN TÍTOL!
HEM COMENÇAT A FER UNES CREACIONS A PARTIR DE BOCINS D'IMATGES DE PRIMAVERA, LA SETMANA QUE VE LES VOS MOSTRAREM.
A PART DE TOT AIXÒ HEM TREBALLAT LA LLETRA k, CÀLCUL, COMPRENSIONS ...SUMES I RESTES DAMUNT LA TAULA AMB RETOLADORS QUE ENS ENCANTA!

I MOLTES COSES MÉS!! ESPERAM QUE US AGRADI I QUE PASSEU UN BON CAP DE SETMANA FAMÍLIA!!😍🥰


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

INFORMACIÓ RENOVACIÓ DE MATRICULA

Bon dia famílies! Com sabeu, per aquest temps us solem passar la documentació necessària per fer la renovació de matrícula dels vostres...