diumenge, 25 de setembre del 2022

UNA ULLADA A LA SETMANA

 Aquesta setmana ha estat ben completa, aquí teniu una ullada al que hem fet a la classe. Esper que vos agradi i que ho comenteu💛

- Hem començat a treballar les vocals, per això hem començat a fer el traç a l'esquena dels nostres companys, després hem practicat amb els retoladors veleda damunt la taula i finalment feim la feina al nostre quadern de llengües:


- Per altre banda, i com ja heu vist, per fi tenim nom de la classe i som LA CLASSE DELS ANIMALS DEL POL NORD🐳🐺🐋, per això vàrem mirar uns vídeos per saber bé quins són i després vàrem fer el nostre disseny de la porta, ara ens falta consensuar entre tots i totes com la farem i després començarem a fer-la:

- Aquesta setmana ha començat la TARDOR🌰🍁🍂 i per això na Petra ens ha posat una cançó molt guapa de na Damaris Gelabert que també podeu veure aquí i després de xerrar de la tardor i de les coses que passen en aquesta estació de l'any, vàrem fer una feineta dels fruits de la tardor.



- Aquesta setmana, hem anat a FUSIOART i basta veure les cares dels infants per saber que vàrem disfrutar:




i fins aquí aquest resum setmanal, esper que vos agradi!!!💓

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

INFORMACIÓ RENOVACIÓ DE MATRICULA

Bon dia famílies! Com sabeu, per aquest temps us solem passar la documentació necessària per fer la renovació de matrícula dels vostres...