divendres, 20 de gener de 2023

Setmana de Sant Antoni

 Aquesta setmana ha estat ben especial perquè a tots i a totes ens agrada molt la festa de Sant Antoni👹👺 però no tot ha estat relacionat amb aquesta festa, hem fet molta feina, mirau:

1. Per començar la setmana, na Petra ens va contar el conte de n'ONA LA DIMONIONA i després varem fer una petita comprensió. També varem treballar la comprensió d'un cartell de Sant Antoni i per acabar el dia, varen venir els alumnes de 5è a cantar-nos algunes glosses.2. A català hem ordenat frases i hem començat a treballar les paraules masculines i femenines.


També hem començat una nova paraula secreta:3. Hem anat a veure l'exposició dels dimonis que s'ha fet a l'escola:4. Seguim treballant l'HIVERN:

5. Seguint amb el nostre projecte, na Petra ens ha contat un conte molt divertit d'una nina que vivia a la selva i així hem pogut xerrar dels animals que estan privats de llibertat.6. Hem fet uns murals dels animals domèstics i dels animals salvatges:


7. A MATEMÀTIQUES seguim treballant la numeració fins el 19, aquest cap de setmana també l'heu de practicar a casa.8. Celebram Sant Antoni a l'escola, primer feim feina en grups cooperatius i després sortim al pati a fer la festa amb els dimonis:

i fins aquí una setmana molt dimonienca👹👺


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

INFORMACIÓ RENOVACIÓ DE MATRICULA

Bon dia famílies! Com sabeu, per aquest temps us solem passar la documentació necessària per fer la renovació de matrícula dels vostres...